Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Nicu Tamaş renunţă la lotul naţional pentru CSM Târgovişte

BOX: Nicu Tamaş renunţă la lotul naţional pentru CSM Târgovişte 

nicu tamas

Aventura lui Nicu Tamaş la lotul naţional de box – seniori, ca antrenor secund, ar putea fi una de scurtă durată. Tehnicianul secţiei de pugilism de la CSM Târgovişte pare a nu mai fi atât de încântat de noua ipostază oferită de forul naţional de box. Acesta consideră că, dacă va accepta decizia Biroului Federal de Box, de sportivii săi se va alege praful. Cum trebuie să fie mereu în preajma principalul Marian Simion, Tamaş nu ar mai poate ajunge la şedinţele de antrenament ale elevilor săi, iar oficialii CSM-ului nu sunt de acord cu un asemenea de lucru.

Mai mult de atât, şefii clubului târgoviştean nu vor în ruptul capului să-şi piardă antrenorul care l-a făcut, anul trecut, pe Cătălin Cristea campion naţional la seniori. În condiţiile existente, tehnicianul dâmboviţean este hotărât să spună pas funcţiei din cadrul FR de Box.

„Mă bucură nespus de mult că am fost numit unul dintre secunzii lui Marian Simion, dar nu cred că voi putea merge să antrenez la lot. Plecarea mea de la Târgovişte nu ar face bine pugiliştilor de la CSM. Ei nu vor avea cu cine să se antreneze şi astfel ar ajunge să renunţe. În plus, şefii clubului mi-au transmis că momentan nu-mi pot găsi înlocuitor. De asemenea, nici eu nu vreau să pierd postul de antrenor la CSM”, ne-a declarat Nicu Tamaş.

În şedinţa din 8 decembrie 2014, Biroul Federal al FR de Box l-a numit pe antrenorul târgoviştean secund al lui Marian Simion la lotul naţional de seniori, alături de Valentin Vrânceanu, Abladin Ferodin, Relu Auraş, Gheorghe Napoleon, Dumitru Dorobanţu, Mihai Constantin, Titi Tudor, George Perţea şi Robert Băeatu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*