Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Pugiliştii dâmboviţeni atacă în forţă Cupa României

BOX: Pugiliştii dâmboviţeni atacă în forţă Cupa României 

box 2

Pugiliştii dâmboviţeni au ajuns pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru prima întrecere naţională din acest an. Aceştia vor participa, în perioada 17-21 februarie, la Cupa României pentru seniori, competiţie găzduită de sala de sport a Clubului Sportiv Municipal Brăila. Printre cluburile dâmboviţene care îşi trimit boxerii la acest concurs se numără CSM Târgovişte şi CS Târgovişte. Primul va miza pe serviciile a trei sportivi, iar al doilea pe patru. CSM va fi reprezentat la Brăila de Cătălin Cristea (cat. 81 kg), Claudiu Grosu (91 kg) şi Relu Împărăţel (52 kg), iar CS de Victor Mihai (56 kg), Adrian Cireaşă (91 kg), Alexandru Tăbârcă (75) şi Florin Bujor (52 kg), unde ultimul este deţinut în coproprietate cu Box Club Simion Bucureşti.

Cătălin Cristea, un campion ce doreşte o medalie şi la Brăila

box 1Marea vedetă a pugilismului dâmboviţean în ringul brăilean va fi campionul naţional Cătălin Cristea. Mai mult de atât, acesta a primit înştiinţare din partea FR de Box, la sfârşitul săptămânii trecute, că va fi componentul lotului naţional al României, la categoria 81 de kilograme, pentru Campionatul European, ce se va desfăşura în perioada 12-28 iunie, la Baku (Azerbaijan). Obiectivul fixat de antrenorii cluburilor târgoviştene pentru competiţia Ko este urcarea pe podium a unui sportiv.

„La Brăila ne dorim să avem parte de cele mai bune rezultate. Cu Cristea vizăm ocuparea primul loc, chiar dacă adversarii săi se dovedesc a fi extrem de puternici. După ce a fost selecţionat în lotul României, important pentru el va fi să obţină o medalie. Am încredere în potenţialul său că poate atinge un nou rezultat mare”, ne-a declarat Nicu Tamaş, antrenorul lui CSM Târgovişte.

„Ne-am propus să câştigăm o medalie, indiferent de culoare. O clasare pe podium ar conta foarte mult pentru clubul nostru. Cu siguranţă băieţii vor da totul la Brăila şi vor obţine rezultate pe măsură”, a completat Gheorghe Stan, tehnicianul de la CS Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*