Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Pugilistul Cătălin Cristea este campion național

BOX: Pugilistul Cătălin Cristea este campion național 

Foto: dbsport.ro

La Campionatele Naționale de seniori ale României, disputate la Piatra-Neamț, pugilistul de la CSM Târgoviște, Cătălin Cristea, s-a clasat pe primul loc la categoria 81 de kg.Târgovișteanul, antrenat de Nicu Tamaș, l-a învins în ultimul act pe Constantin Bălănescu (Rapid Box Club Simion București).

„Meciul din semifinală a fost mult mai greu decât cel din finală.Am avut ambiție, m-am pregătit bine împreună cu meșterul Nicu Tamaș și am reușit să mă urc pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.”, ne-a declarat proaspătul campion național, Cătălin Cristea.

„V-am declarat, domnule Istrate, acum câtva timp, că, în maxim cinci ani, acest talentat sportiv va ajunge campionul României. Mai mult ca sigur, Cristea va face parte din lotul național pentru europene și pentru mondiale. După aceste competiții poate fi cooptat în lotul olimpic pentru Jocurile Olimpice de la Rio”, ne-a spus antrenorul Nicu Tamaș.

Experimentatul antrenor târgoviștean l-a pregătit pe Aurel Luca, și el campion național acum 10 ani. De asemenea, Tamaș a scos-o pe Gabriela Bold de patru ori campioană a țării.

Adaugă un Comentariu

*