Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Regal pugilistic la Centura Chindiei

BOX: Regal pugilistic la Centura Chindiei 

Sursa foto: CS Târgovişte

Sala Sporturilor din Târgovişte a fost, de Sfinţii Mihail şi Gavril, gazda unui regal pugilistic. Cea de-a doua ediţie a galei Centura Chindiei a reprezentat un impresionant spectacol în ringul din vechea cetate de scaun a Ţării Româneşti. Competiţia organizată de CS Târgovişte în colaborare cu DJST Dâmboviţa, după o pauză de trei ani, a atras la start nu mai puţin de 108 sportivi de la mai multe cluburi din ţară, dar şi numeroşi iubitori si sportului cu mănuşi în tribune.

Invitatul special al galei a fost Leonard Doroftei, preşedintele forului naţional de box, care s-a arătat impresionat de numărul mare de meciuri şi de atmosfera din Polivalenta târgovişteană.

„Am ţinut să fiu prezent la Centura Chindiei din respect pentru ceea ce faceţi şi pentru oamenii de aici, care pun mult suflet pentru box. Am fost şi la prima ediţie, dar acum sunt impresionat de numărul mare de sportivi şi spectatori, fapt pentru care intenţionez ca anul viitor să organizăm aici o finală de Campionat Naţional”, a spus şeful FRB.

Alte nume grele ale boxului românesc care au ajuns la această gală au fost Titi Tudor „Prosop”, antrenor la CSM Ploieşti şi cel care l-a antrenat pe Doroftei, dar şi Gheorghe Simion, antrenor la BC Simion Bucureşti şi tatăl foştilor campioni mondiali, Dorel şi Marian.

Cum gala s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, acest aspect a adus multă bucurie şi în rândul directorului de la CS Târgovişte, Ciprian Prisăcaru.

„A fost o competiţie de nivel foarte bune şi mă bucur că au ajuns în sală foarte mulţi spectatori. Este limpede că boxul are un public numeros, iar acest lucru ne obligă să-l menţinem la un nivel cât mai ridicat. Le mulţumesc tuturor acelora, care într-o zi de sărbătoare, şi-au rupt din timp şi au venit la sală să vadă un spectacol agreabil”.

Gala a cuprins la debut şi un moment emoţionant, când Ciprian Prisăcaru şi Leonard Doroftei au premiat foste glorii ale boxului dâmboviţean. Dintre pugliştii dâmboviţeni prezenţi în ring s-au aflat cei de la cluburile târgoviştene, CS şi CSM.

Ionuţ Parghel

Foto: CS Târgovişte

gala box 1 gala box 2 gala box 3 gala box 4

Adaugă un Comentariu

*