Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Sebastian Moise a câştigat argintul la Naţionalele de cadeţi

BOX: Sebastian Moise a câştigat argintul la Naţionalele de cadeţi 

foto box

Sebastian Moise a obţinut cel mai bun rezultat la Naţionalele de cadeţi pentru boxul dâmboviţean. Pugilistul legitimat la CSM Târgovişte a cucerit medalia de argint la categoria 65 de kilograme, după ce a avut parte de o evoluţie foarte bună în ringul sălii de festivităţi a Liceului „Energetic” din Craiova.

În meciul pentru aur, elevul lui Nicu Tamaş a cedat la puncte, 1-2, în faţa ploieşteanului Tony Ioniţă. Din spusele antrenorului secţiei de box a clubului târgoviştean, Moise a fost dezavantajat de arbitri, la finalul meciului.

Sebastian Moise

Sebastian Moise

„Ne-au furat rău de tot. Sportivul nostru trebuia să termine pe primul loc la acest Campionat Naţional, dar oamenii în mănuşi albe au decis altceva. A fost japca pe faţă, făcându-se toate eforturile ca sportivul lui Titi Tudor să iasă câştigător”, s-a exprimat Tamaş.

În semifinale, Sebi Moise l-a învins categoric la puncte (3-0) pe Mihai Nicolescu, de la Banatul Timişoara. Pe lângă medaliatul cu argint, CSM Târgovişte a mai mizat la aceste Naţionale pe Andrei Luca (50 kg), Constantin Axinia (52 kg) şi Andrei Grigore (76 kg), dar toţi au suferit eliminări în primele faze ale întrecerii.

Doi pugilişti de la CS Târgovişte, medaliaţi cu bronz

Alţi boxeri dâmboviţeni care au intrat în posesia medaliilor la Naţionalele de cadeţi au fost Iustin Gângă şi Antonio Marin, de la CS Târgovişte. Ambii sportivi antrenaţi de Gheorghe Stan au reuşit să cucerească bronzul, la categoriile 72 de kilograme, respectiv 41,5 kilograme.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*