Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 24, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Triplul campion naţional la box Cătălin Cristea, premiat de Primăria Răzvad

DÂMBOVIŢA: Triplul campion naţional la box Cătălin Cristea, premiat de Primăria Răzvad 

catalin-cristea-premiat-razvad-1

Emanuel Spătaru, noul primar al comunei Răzvad, din judeţul Dâmboviţa, a iniţiat un proiect de hotărâre şi a obţinut aprobarea consilierilor locali, astfel că, de acum înainte, toţi locuitorii care performează, indiferent în ce domeniu, vor fi recompensaţi pentru că fac cinste comunităţii în care trăiesc. Astăzi, a primit Diplomă de Excelenţă şi un premiu în valoare de 1.000 de lei triplul campion naţional la box Cătălin Cristea, de fel din satul Gorgota. Sportivul legitimat la CSM Târgovişte a obţinut în luna octombrie al treilea titlu, consecutiv, de campion al României. Performanţa este cu atât mai mare cu cât a boxat, de la finalul primei reprize până la adjudecarea aurului, cu mâna dreaptă ruptă.

„Nu este puţin lucru ca un sat atât de mic cum este Gorgota să ofere un campion naţional. Primăria Răzvad îi va încuraja pe toţi cei care îşi doresc să obţină rezultate deosebite, indiferent în ce domeniu: sport, învăţământ sau chiar în administraţie. Îi vom sprijini pe toţi cei care merită. Comuna noastră oferă lumii oameni serioşi, oameni de valoare, de care trebuie să fim mândri. Cătălin Cristea nu este doar campion naţional. Este şi component al lotului României pentru Campionatul European şi cel Mondial. Dacă se va întoarce şi de acolo cu o medalie, va deveni cu siguranţă cetăţean de onoare al comunei Răzvad. Îi dorim să ne reprezinte cât mai departe”, a spus primarul Emanuel Spătaru.

catalin-cristea-premiat-razvad-3Cătălin Cristea – cel mai bun boxer al judeţului în acest moment – şi-a primit premiul oferit de administraţia publică a comunei natale la fel de emoţionat ca atunci când a urcat pe podium, după ce a obţinut, pentru al treilea an consecutiv, titlul de campion naţional.

„Îi mulţumesc domnului primar pentru faptul că s-a gândit la mine. Practic acest sport de 10 ani şi, până acum, niciun alt primar al comunei Răzvad nu a făcut un astfel de gest pentru mine”, a mărturisit campionul.

Antrenorul Nicu Tamaş le-a vorbit celor de faţă despre greutăţile îndurate de Cătălin până a ajuns la această performanţă, dar şi despre caracterul extraordinar de frumos al tânărului pugilist. Niciun alt sportiv pe care l-a antrenat până acum, indiferent că vorbim despre fete sau băieţi, spune Nicu Tamaş, nu a dovedit atât de mult bun simţ!

catalin-cristea-premiat-razvad-2

Adaugă un Comentariu

*