Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » BUGET: Nici un leuţ pentru drumurile naţionale care tranzitează judeţul Dâmboviţa!

BUGET: Nici un leuţ pentru drumurile naţionale care tranzitează judeţul Dâmboviţa! 

DN 71 - 2

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, ne-a dat zilele acestea o veste neplăcută. Drumurile naţionale care străbat judeţul nu au prevăzute pentru anul viitor nici un leuţ! Tehnocraţii au tăiat totul, spune Ţuţuianu.

DN7, tronsonul Bâldana – Titu, şi DN71, Bâldana – Târgovişte – Pucioasa – Sinaia, trasee despre care existau semnale că vor fi reabilitate şi modernizate, vor rămâne în aşteptare. Ţuţuianu speră că vor fi aduşi totuşi bani prin amendamente. Măcar pentru ca aceste şosele importante pentru judeţul Dâmboviţa să nu ajungă de necirculat, pline de gropi, nu mai vorbim de dezvoltare la două şi patru benzi de circulaţie!

Preşedintele CJD doreşte şi o implicare din partea tuturor parlamentarilor dâmboviţeni, spirit de solidaritate pentru un demers de care depinde viaţa socio-economică a judeţului. Bugetul înaintat spre aprobare Parlamentului de Guvernul Cioloş trebuie amendat, iar proiectele ce vizează judeţul Dâmboviţa susţinute până la capăt.

2 Răspunsuri la BUGET: Nici un leuţ pentru drumurile naţionale care tranzitează judeţul Dâmboviţa!

  1. Enache Lucian

    Ne -au dat europenii 71 707 400 lei pentru „Centura Targovistei” si me-am batut joc de ei. Sa-l parafrazam pe Basescu ‘nu ne trebuie centuri ca „centuristele” noastre au intrat in politica sau au plect in vest unde toate orasele au centuri. Nu vii DNA sa vezi pe ce s-au cheltuit 14 625 720,21 lei (cata pretizie maica!) Sa vezi DNA -ule cum s-a cheltuit 94 313,19 lei pentru a se face publicitate unui „superb” esec.Sa vezi DNA -ule cum s-au cheltuit 584 100 lei pentru asistenta tehnica la cum nu se face o centura ocolitoare. sa vezi DNA -ule cum se cheltuieste 54 461 de lei ca sa se faca un audit ca sa nu se incurce spagile celor trei constructori. Ca de, cica proiectele aveau lipsuri. . Sa vezi DNA-ule cum s-au cheltuit 372 4111 lei pentru consultanta- care cica ne invata cum sa-i pacalesti pe europeni si sa ramai nepedepsit,si mai vrem bani de la guvern ca sa mai avem de unde fura.Hala!

     
  2. Enache Lucian

    Din pacate auditul s-a platit in proportie de 91 % proiectantul si -a luat toti banii adica 785 972 lei iar constructorii au scapat si ei, au intrat in insolventa (buna legea asta) ori li s-au anulat contractele. Asa ca targovisteni v-ati facut. Imprumuta primarul interimar 63 ooo ooo lei si veti plati un imprumut cat bugetul Targovistei pe trei ani pentru ca nu am fost in stare sa valorificam ce ne-a dat Uniunea Europeana.Adica sa facem in 6 ani 13 Km de centura ocolitoare.

     

Adaugă un Comentariu

*