Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Bugetarii, mai tari ca privatul

Bugetarii, mai tari ca privatul 

ion obagilaCe vremuri cumplite trăim! Ţara este împărţită între bugetari şi alţii. Oamenii plătiţi de stat vor salarii mai mari. Este dreptul lor, dar ce ne facem cu restul, cu românul de rând, trăitor din minim pe economie sau din jumătate de normă pe la patroni, unde nu peste tot este mare bucurie.

Şi apoi, economia poate să ducă în spate majorările salariale solicitate de toate categoriile de bugetari? Ce impozite şi taxe se vor mai inventa? O să ajungem din nou în punctul în care românii să-şi dorească să lucreze numai la stat, unde există siguranţă, bani destui, sporuri, bonuri de masă, bonuri de vacanţă, bani de haine, de rechizite, cărţi etc.

Nu militez împotriva bugetarului, departe de mine acest gând, are un rol important în societate, dar nu trebuie să transformăm ţara în cei care lucrează la stat şi restul. Din păcate, spre asta ne îndreptăm.

Am întâlnit destui tineri care fac orice pentru a intra în rândurile bugetarilor, fie în armată, poliţie, jandarmerie, fie în învăţământ, sănătate sau în diferite alte instituţii de stat. Fug de mediul privat, nesigur şi unde drepturile le sunt limitate. Să vedem ce-o mai fi…

0 Răspunsuri la Bugetarii, mai tari ca privatul

  1. moshu49

    cînd numai unii îşi iau România înapoi (slogan electoral!) dihonia s-a instalat.
    iar dacă „interesul naţional” atît de clamat a constat să ne transforme din popor în populaţie, s-a reuşit.
    votaţi-l, mă! :(

     

Adaugă un Comentariu

*