Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » C6, ETAPA A IV-A (PLAY-OFF ŞI PLAY-OUT): Chindia și Fortuna, victorii prețioase

C6, ETAPA A IV-A (PLAY-OFF ŞI PLAY-OUT): Chindia și Fortuna, victorii prețioase 

Foto: sportdambovitean.ro

Pe târâmul play-off (locurile 1-6), s-au disputat două partide, iar Atletic Bradu a stat. În Trivale, Chindia, ordonată și atentă în apărare, a învins fără probleme echipa locală SCM Argeș Pitești. Scor 0-3 (Voicu – 17; C. Marin – 57 și 67).

Târgoviștenii și-au atacat adversarii pe niște transee minuțios fabricate. S-au apărat, nelăsând nicio portiță deschisă. SCM Argeș s-a prezentat ca o echipă apatică, fiind lipsită de aportul a mai mulți titulari. Antrenorul Valentin Sinescu și-a trimis “soldații” în câmpul de luptă, dar nu le-a înmânat și o hartă. Plus că au dus lipsa unui cercetaș.

Furia roș-albastră a fost răsplătită cu tei puncte, care mențin trupa târgovișteană în fruntea ierarhiei din C6. Chindia are acum 28 de puncte și este lider în această serie.

Aspiranta, Fortuna Poiana Câmpina, a învins acasă pe FC Zagon cu 2-0 (Chipirliu – 37 și V. Munteanu – 79). Prahovenii nu au strălucit. Au forțat atât cât trebuie. „Norocoșii” sunt la trei puncte în spatele Chindiei și mai speră. Cele două protagoniste se întâlnlesc în a doua etapă din retur la Câmpina.

În play-out s-au disputat tot două meciuri, iar FCM Târgoviște a stat. Pe malurile Mureșului, Avântul Reghin, a fost condusă de Conpet Ploiești prin autogolul lui A. Luca (20). Apoi a alergat după egalarea pe care a obținut-o în min. 71 prin reușita lui Gergely.

La Păpăuți, Urban Titu a egalat pe final de meci prin rezerva Neguț (90), după ce gazdele au deschis scorul prin Damian (27).

A consemnat,
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*