Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CABANA ”DIANA” DIN BUCEGI VA FI DEMOLATĂ! Vor urma alte și alte imobile, până ce zona Padina-Peștera va deveni… curată

CABANA ”DIANA” DIN BUCEGI VA FI DEMOLATĂ! Vor urma alte și alte imobile, până ce zona Padina-Peștera va deveni… curată 

cabana diana

De mai mulți ani, autoritățile județene vorbesc despre demolarea tuturor imobilelor construite fără autorizație în Munții Bucegi. Între aceste construcții, și Cabana ”Diana”, aflată în proprietatea omului de afaceri Iulian Duțescu. August 2011 a fost primul termen dat pentru demolarea acestei construcții. Nu s-a respectat!

Arhitectul județului, Dumitru Barbu, spune că acum se va merge până la capăt, mai ales că între timp și proprietarul a înțeles cum stau lucrurile și a întocmit un proiect pentru construirea unui alt complex turistic. De data aceasta legal!

Mai declară Barbu că se va face curățenie totală în Platoul Padina-Peștera, că vor dispărea toate cotețele, gardurile și clădirile mai mari sau mai mici care au fost ridicate cu încălcarea legii. Ce-i drept, procesul nu va fi deloc unul ușor, întrucât autoritățile se lovesc de rezistența proprietarilor, care își încearcă norocul la instanța de judecată.

Răspuns la CABANA ”DIANA” DIN BUCEGI VA FI DEMOLATĂ! Vor urma alte și alte imobile, până ce zona Padina-Peștera va deveni… curată

  1. Iulian

    Aşa este, trebuie demolate pentru că este o concurenţă mare făcută vilelor şi pensiunilor unor băieţi deştepţi care în acest mod, nu au clienţi.Acesta este conceptul de turism românesc al unor oameni care mai ieri erau şoferi, lăcătuşi sau brigadieri.Nimeni nu se gândeşte la turistul sărac, care nu-şi permite o cazare în pensiunile care nici pe departe nu-şi merită ,,stelele” dar în care se percep preţuri ca şi la Paris. Oare s-au gândit aceşti specialişti în demolări ca să pună ceva în loc? Da de unde! Vezi câte un ,,cioban” care şi-a făcut o pensiune , pune un televizor, o apă caldă şi gata,el este mare patron şi cere nişte preţuri occidentale, dar nu pricepe cu mintea lui de expert în turism, de ce-l ocolesc turiştii.

     

Adaugă un Comentariu

*