Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CADOU DE ZIUA… COPILULUI? Funcţii importante din partea preşedintelui pentru doi tineri social-democraţi

CADOU DE ZIUA… COPILULUI? Funcţii importante din partea preşedintelui pentru doi tineri social-democraţi 

lascaie si albu

Ionuţ Lăscaie, actualul director al Serviciului Public Judeţean pentru Turism, Tineret şi Sport Dâmboviţa, a fost promovat, cu unanimitate de voturi, la şefia Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, fiindcă a dovedit că poate, după cum s-a exprimat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu.

Lăscaie a reuşit încasări de cinci miliarde de lei vechi în primele luni ale anului în curs, performanţă obţinută pentru prima dată în istoria acestui serviciu din subordinea Consiliului Judeţean.

Şi cum Lăscaie pleacă la Cultură, era nevoie de un nou şef la Turism! Tot la propunerea preşedintelui Adrian Ţuţuianu, consilierii judeţeni l-au validat pe Andrei Albu, cel care a pierdut recent funcţia de preşedinte al tineretului social-democrat din judeţul Dâmboviţa, în favoarea morenarului Liviu Vasilescu.

 

Cei doi îşi vor începe activitatea în noile funcţii excat de ziua internaţională a copilului, adică pe 1 iunie!

2 Răspunsuri la CADOU DE ZIUA… COPILULUI? Funcţii importante din partea preşedintelui pentru doi tineri social-democraţi

 1. nkkkk

  Doaaaaaaaaaaaaaaaaaamne!

   
 2. nkkkk

  Nu poate fi posibil asa ceva!
  Omul asta ”Director la cultura”????
  Ma oameni buni,omul asta nu a citit in viata lui vreo carte.
  E un semidoct,chiar sfertodoct.
  Bai Tutuianule,cum p.m sa numesti la cultura un asemenea prostovan???
  Tara lu’ papura voda.
  Vai de capul vostru,implicit si-al nostru………

   

Adaugă un Comentariu

*