Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CÂINII LATRĂ… Grigore de la Grup Atyc rezistă atacului cu scuze, motivaţii şi promisiuni!

CÂINII LATRĂ… Grigore de la Grup Atyc rezistă atacului cu scuze, motivaţii şi promisiuni! 

catalin grigore Grup Atyc

Din nou, şi pentru a câta oară, reprezentanţii instituţiilor publice s-au întâlnit, cu prefectul în frunte, pentru a dezbate situaţia transportului public de călători din judeţul Dâmboviţa, în mod direct fiind vizată firma Atyc, spre care se îndreaptă cele mai multe plângeri.

Prefectul Ion Marinescu a spus că nu vorbeşte doar din reclamaţiile primite la cabinet de la oamenii nemulţumiţi, ci a mers pe teren şi a văzut cum stau lucrurile. Marinescu a criticat la greu maşinile aflate în dotarea societăţii de transport, considerate improprii, şi autogările deţinute în anumite puncte ale municipiului Târgovişte, despre care afirmă că arată ca nişte maidanuri.

CITEŞTE ŞI: În zi caniculată, călătorii au fost lăsaţi în staţii fiindcă microbuzul era supraaglomerat

„Am găsit cel puţin 60-70 de persoane care aşteptau în soare, în picioare. Nu tu bănci sau măcar o copertină ca adăpost de caniculă. Sunt revoltat. I-am rugat cu vorbă bună, nu s-a rezolvat nimic. Nu vreau să fiu părtaş la astfel de lucruri”, a declarat Ioan Marinescu.

CITEŞTE ŞI: Grup Atyc îşi bate joc în continuare de călători, iar autorităţile mimează sancţiunile!

Discuţiile s-au încins, ca vremea de afară. S-a vorbit mult, s-a recunoscut situaţia. Reprezentanţii instituţiilor de control au venit cu catastiful de amenzi, de sancţiuni etc.

colegiul prefectural

Patronul Cătălin Gigore a făcut faţă tirurilor venite din toate direcţiile prin scuze, motivaţii şi promisiuni de remediere a deficienţelor constatate de alţii. Prefectul le-a spus celor care ar trebui să-şi facă datoria destoinic, dar nu o fac, că va cere de la Ministerul Transporturilor să vină o echipă de control dacă loco nu se întâmplă nimic.

Au fost date ca exemple negative rutele Târgovişte – Sălcioara şi Târgovişte – Cândeşti Vale, unde, deşi s-a făcut atâta tam-tam, călătorii merg în continuare în picioare, înghesuiţi, fără aer condiţionat, în bătaia de joc a şoferilor, în nişte hârburi de microbuze.

CITEŞTE ŞI: Batjocoriţi din nou! Grup Atyc a lăsat călătorii în staţii

Cătălin Grigore, reprezentantul Grupului Atyc a afirmat că societatea pe care o reprezintă derulează un program de modernizare a parcului auto. Deja au achiziţionat 40 de maşini noi. Ioan Marinescu a scos un sunet de uimire, când a auzit această minune: „Unde sunt, domnule, autobuzele astea noi, că eu nu am văzut niciuna pe teren”?

Cam toată lumea s-a arătat a fi, la prima vedere, împotriva celor de la Atyc, care nu au respect faţă de călători, faţă de ceea ce ar trebui să însemne un transport de persoane european. Se pune întrebarea de ce lucrurile merg tot prost, dacă toată lumea recunoaşte acest lucru. Fiindcă nimeni nu-şi face datoria pe deplin!

Adaugă un Comentariu

*