Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » CĂLĂRAŞI: 196 de expozanţi din 15 ţări participă la târgul agricol de la Fundulea

CĂLĂRAŞI: 196 de expozanţi din 15 ţări participă la târgul agricol de la Fundulea 

SURSA FOTO: www.agriplanta.ro

În perioada 4-7 iunie, la Fundulea, în judeţul Călăraşi, se desfăşoară cea de-a cincea ediţie a expoziţiei AgriPlanta-RomAgroTec. Program de vizitare: 09:00 – 18:00. Vor participa: producători, importatori și distribuitori de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor, furnizori de mașini și utilaje agricole, sisteme de irigații, sere, sisteme de uscare și depozitare, echipamente și tehnologii pentru energii regenerabile, instituții financiare, companii de asigurări și consultanță, institute de cercetare, asociații și universități de profil, instituții de presă de specialitate etc.

În total, 196 de expozanţi din 15 ţări îşi vor prezenta produsele şi, totodată, vor organiza demonstraţii practice cu maşini agricole de ultimă generaţie. Zilnic, doritorii îşi vor putea testa abilităţile în manevrarea tractoarelor. Demonstraţiile vor fi coordonate şi comentate de către profesorul universitar Ovidiu Ranta, de la Catedra de Mecanizare a Universităţii Agricole din Cluj-Napoca.

Expoziția AgriPlanta–RomAgroTec 2015 se desfășoară pe o suprafață de 30 de hectare teren arabil, fiind structurată pe trei zone:
– Expoziţie în aer liber
– Demonstraţii cu maşini agricole
– Loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole.

Adaugă un Comentariu

*