Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Accident cu 21 de victime pe DN4, pe teritoriul localităţii Curcani

CĂLĂRAŞI: Accident cu 21 de victime pe DN4, pe teritoriul localităţii Curcani 

accident-curcani-4

A fost cod roşu de intervenţie, azi-noapte, în judeţul Călăraşi, după ce s-a produs un accident rutier cu 21 de victime pe DN4, pe teritoriul localităţii Curcani. La sosirea echipajelor de intervenţie, cele două, vehicule implicate, un microbuz cu număr de Călăraşi în care se aflau 18 persoane şi un autoturism cu număr de Bucureşti în care se aflau 3 persoane, au fost găsite răsturnate în afara părţii carosabile, fiecare pe câte un sens de mers.

accident-curcani-3

La faţa locului, au acţionat pompierii militari din Călăraşi şi Bucureşti, ambulanţe SMURD şi SAJ, autospeciale de descarcerare, forţe ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Drumurilor Naţionale. Echipajele de intervenţie au fost coordonate de prefectul Gheorghe Iacob, comandantul ISU – col. Lucian Diaconu şi coordonatorul UPU-SMURD Călăraşi – dr. Viorica Gheorghiţă. Circulaţia pe DN 4 a fost întreruptă pe tronsonul Curcani – Oltenița pentru aproximativ patru ore.

accident-curcani-2

14 dintre victime au ajuns la spitale din Bucureşti, 3 au rămas la Spitalul Olteniţa şi 4 au plecat acasă, după ce au primit îngrijiri medicale.

Sursa foto: ISU Călăraşi

accident-curcani-1

Adaugă un Comentariu

*