Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Accident de muncă la un siloz. Doi oameni sufocaţi sub un munte de soia

CĂLĂRAŞI: Accident de muncă la un siloz. Doi oameni sufocaţi sub un munte de soia 

accident munca calarasi 1

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi au fost solicitate să intervină în incinta unei societăţi comerciale, situate în apropierea podului care traversează canalul siderurgic, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor în cazul a două persoane de sex masculin, Dumitru C., în vârstă de 33 de ani şi Nicolae M., în vârstă de 43 de ani, care se aflau blocate în interiorul unui siloz sub o cantitate mare de cereale.

accident munca calarasi 2Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au acţionat timp de aproximativ 10 minute, folosind echipamentele din dotate, pentru a crea acces rapid către cele două victime, pe care le-au extras şi le-au predat echipajului de prim ajutor SMURD şi echipajelor S.A.J. prezente la locul accidentului de muncă.

S-au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, însă fără rezultat, medicul încadrat pe ambulanţa S.A.J. declarând decesul celor doi bărbaţi.

În acest caz, organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care cele două persoane şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de muncă.

Sursa: ISU „Barbu Ştirbei” Călăraşi

accident munca calarasi 3

accident munca calarasi 4

accident munca calarasi 5

Foto: ISU „Barbu Ştirbei” Călăraşi

Răspuns la CĂLĂRAŞI: Accident de muncă la un siloz. Doi oameni sufocaţi sub un munte de soia

  1. adina

    la accident au fost o amulanta cu medic si asistent ,o amulanta cu asistent si o masina de descarcerare de pompieri nicidecum un echipaj smurd cum ati scris in articol. NU MAI DENATURATI LUCRURILE

     

Adaugă un Comentariu

*