Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: I-a ameninţat cu sabia pe poliţist şi primar! A fost potolit cu focuri de armă!

CĂLĂRAŞI: I-a ameninţat cu sabia pe poliţist şi primar! A fost potolit cu focuri de armă! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.livearad.ro)

Poliţiştii din Independenţa au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a încercat să violeze o femeie de 86 ani, din localitate. Din primele verificări efectuate a rezultat că P. Florinel, de 39 ani, din comuna Independenţa, a pătruns în curtea locuinţei victimei, a întrerupt alimentarea cu energie electrică, apoi, prin întrebuinţarea de violenţe, ar fi încercat să întreţină act sexual cu aceasta, însă a fost surprins de nepoţii femeii.

Poliţiştii au demarat de îndată investigaţiile pentru prinderea agresorului, care a fost depistat la locuinţa sa. Acesta a ieşit din casă cu o sabie, cu care i-a ameninţat pe primarul comunei şi pe unul dintre oamenii legii. Pentru imobilizarea bărbatului, poliţistul a tras mai multe focuri de avertisment cu armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime.

Agresorul a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Călăraşi, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Adaugă un Comentariu

*