Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: A ascuns bunurile furate într-un cimitir! Poliţiştii au dat repede de urma hoţului

CĂLĂRAŞI: A ascuns bunurile furate într-un cimitir! Poliţiştii au dat repede de urma hoţului 

catuse k

Un bărbat de 86 ani, din municipiul Călăraşi, a solicitat, noaptea-trecută, sprijinul poliţiştilor pentru identificarea unei persoane necunoscute, care i-a escaladat gardul locuinţei şi i-a sustras din bucătărie mai multe bunuri.

„Investigaţiile efectuate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au condus la identificarea, la scurt timp, a lui D. Luis, de 27 ani, din Călăraşi, care a fost depistat pe strada Sloboziei, după ce a abandonat în cimitir bunurile sustrase”, se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

Oamenii legii au găsit, în apropierea gardului cimitirului, două butelii şi o raniţă, în care se aflau mai multe mulinete de pescuit, unelte şi vase de bucătărie, bunuri care ar fi fost sustrase din locuinţa octogenarului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Adaugă un Comentariu

*