Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CĂLĂRAŞI: Autostrada Soarelui a fost deschisă traficului pe sectorul Bucureşti-Lehliu

CĂLĂRAŞI: Autostrada Soarelui a fost deschisă traficului pe sectorul Bucureşti-Lehliu 

politie viscol 1

În această seară, a fost reluată circulaţia rutieră pe Autostrada A2, sectorul Bucureşti – Lehliu, în ambele sensuri, cu precizarea că traficul se desfăşoară controlat, cu echipaje de poliţie care însoţesc coloanele de autovehicule. Este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti.

În judeţul Călăraşi, după 22 de ore de COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori puternice, astăzi, după-amiază, au fost redeschise traficului toate drumurile naţionale, cu menţiunea că pe DN3, Călăraşi – Lehliu, se lucrează pentru lărgirea benzilor. În acest moment, se circulă pe un singur sens, în grup organizat, în convoi cu antemergător de poliţie şi de la Drumuri Naţionale.

În ceea ce priveşte drumurile judeţene, doar trei dintre acesta mai sunt impracticabile, respectiv: DJ 403, tronson Pădurea Ciornuleasa – DN31 Mănăstirea; DJ 303, tronson Sultana – Luptători şi DJ 306, tronson Cuza Vodă – Floroaica. Potrivit puirtărorului de cuvânt ISU Călătaşi, plt. adj. Ovidiu Tătăranu, este posibil ca până la ora 21:00 să fie deschise şi aceste ultime trei tronsoane de drumuri judeţene.

„În ultimele 44 de ore, pompierii călărăşeni, în cooperare cu structurile MAI şi cu reprezentanţii de la Drumuri, au degajat din zăpadă 168 de autovehicule, fiind salvate 418 persoane. Marţi, 19 ianuarie 2016, îşi reiau activitatea şi unităţile şcolare din judeţ”, precizează plt. adj. Ovidiu Tătăranu.

politie viscol 2

Adaugă un Comentariu

*