Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Bătrân, scos mort din beciul unde fermenta mustul!

CĂLĂRAŞI: Bătrân, scos mort din beciul unde fermenta mustul! 

Sursa foto: www.desteptarea.ro

Pompierii călărăşeni au fost solicitaţi, aseară, să intervină pentru scoaterea din beciul unei case din localitatea Ciocăneşti a două persoane aflate în stare de inconştienţă.

Potrivit vecinilor, bărbatul, în vârstă de 80 de ani, ar fi coborât în pivniţă, să verifice butoaiele cu must şi, din cauza cantităţii mari de monoxid de carbon acumulată în încăpere, a leşinat. Ulterior, îngrijorată de faptul că bătrânul nu s-a întors, soţia acestuia, în vârstă de 70 de ani, a coborât după el în beci. A fost imediat doborâtă de emanaţia puternică de dioxid de carbon.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care, după ce au constatat ce s-a întâmplat, au cerut sprijinul pompierilor militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare. Folosindu-se de echipamentele de protecţie individuală şi aparatele de respirat, aceştia au intrat în beci şi au extras cele două victime.

În ciuda eforturilor echipajelor de prim ajutor medical, din nefericire, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat. Femeia a primit îngrijiri şi a fost transportată de urgenţă la spitalul din Călăraşi.

Adaugă un Comentariu

*