Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: A bătut o bătrână de 86 de ani în propria casă şi a încercat să o violeze!

CĂLĂRAŞI: A bătut o bătrână de 86 de ani în propria casă şi a încercat să o violeze! 

arest ipj

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faţă de A. Alin, de 22 ani, din comuna Gurbăneşti, judeţul Călăraşi, care ar fi încercat să violeze o femeie de 86 ani, căreia i-a sustras telefonul mobil şi o sumă de bani.

„În fapt, în noaptea de 23/24 august a.c., bărbatul a pătruns prin efracţie în casa unei femei vârstnice, din comuna Gurbăneşti, pe care ar fi încercat să o violeze şi, prin exercitarea de violenţe, ar fi deposedat-o de un telefon mobil şi de 60 de lei.

Bărbatul a fost prins la scurt timp de la sesizarea faptei, fiind reţinut în apropierea locuinţei victimei. Acesta a încercat să se debaraseze de bunurile sustrase, aruncând telefonul mobil într-un şanţ, de unde a fost ridicat de poliţişti, care au recuperat şi banii sustraşi”, se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

A. Alin a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările vor fi continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Adaugă un Comentariu

*