Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Cagulaţi şi focuri de armă în miez de noapte pe străzile comunei Nana!

CĂLĂRAŞI: Cagulaţi şi focuri de armă în miez de noapte pe străzile comunei Nana! 

Foto: Adevărul

Noaptea trecută, jandarmii călărăşeni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a opri trei bărbaţi care porniseră la furat de cabaline în comuna Nana. Hoţii au fost observaţi de un tânăr din localitate, care a intrat la bănuieli când i-a văzut umblând pe uliţa satului cu feţele acoperite. Au răspuns cu operativitate apelului acestuia poliţiştii de la Secţia Curcani şi un echipaj de jandarmi.

Când s-au văzut încolţiţi, hoţii au rupt-o la fugă. După somaţiile legale şi focul în plan vertical, jandarmii au tras şi astfel l-au prins pe unul dintre infractori. Ceilalţi doi au reuşit să scape. Prejudiciul, estimat la 4.500 lei, a fost recuperat în totalitate, prin găsirea şi restituirea către proprietari a celor trei animale furate.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie şi furt calificat. Hoţi capturat cu focuri de armă, un bărbat de 39 de ani din comuna Găneasa din judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă. Investigaţiile vor continua, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, identificarea şi prinderea tuturor persoanelor implicate.

Adaugă un Comentariu

*