Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CĂLĂRAŞI: Cinste lui! Un pompier s-a aruncat în apa îngheţată ca să salveze un câine

CĂLĂRAŞI: Cinste lui! Un pompier s-a aruncat în apa îngheţată ca să salveze un câine 

caine salvat apa 1

Când auzi că un pompier s-a aruncat în apa îngheţată pentru a scoate un biet căţel ce se lupta cu moartea, nu poţi decât să te bucuri fiindcă îţi dai seama că nu suntem o ţară fără speranţă, dacă există astfel de oameni.

De această dată s-a întâmplat la Călăraşi, duminică – 31 ianuarie 2016. Un câine a căzut de pe gheaţă în canalul siderurgic, aproape de gura Borcei. În sprijinul patrupedului, a fost solicitat un echipaj de salvare-căutare din cadrul ISU.

Unul dintre pompieri nu a stat pe gânduri şi, în ciuda frigului, s-a aruncat imediat în apa rece, pentru a scoate câinele înainte să fie prea târziu. Bietul animăluţ se zbătea la aproximativ şase metri de mal, afându-se în imposibilitatea de a se deplasa.

Pompierii au încălzit câinele cu ajutorul unei pături, apoi l-au transportat la adăpostul public de pe Varianta Nord. Problema este că aici zilele îi sunt numărate, dacă nu se găseşte cineva să-l adopte. Legea românească permite eutanasierea după 14 zile. Prin urmare, cine ia acasă bietul patruped?

Adaugă un Comentariu

*