Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Cocktail Molotov pe Autostradă! O persoană necunoscută i-a dat foc la maşină

CĂLĂRAŞI: Cocktail Molotov pe Autostradă! O persoană necunoscută i-a dat foc la maşină 

masina in flacari

Abia trecuse de ora 00:00, când pompierii de la Secţia Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe Autostrada Soarelui A2, la kilometrul 88, pe teritoriul comunei Dragoș-Vodă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La sosirea pompierilor militari, flăcările cuprinseseră întreaga maşină. Focul a fost lichidat după aproximativ 25 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

De asemenea, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție Budești a fost solicitat, tot prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze în comuna Vasilați, pe strada Panseluțelor, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism, proprietate individuală. S-a acţionat cu apă şi spumă timp de 57 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit o sursă de aprindere pentru a genera arderea. Autoturismul a ars în proporție de 60%.

Adaugă un Comentariu

*