Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CĂLĂRAŞI: Dezvoltare pe credit! Vezi pentru ce obiective de investiţii s-a împrumutat Consiliul Judeţean!

CĂLĂRAŞI: Dezvoltare pe credit! Vezi pentru ce obiective de investiţii s-a împrumutat Consiliul Judeţean! 

Foto: calarasi.ro

Consiliul Judeţean Călăraşi se va întruni joi – 13 noiembrie, în şedinţă de îndată, pentru aprobarea garantării finanţării rambursabile în sumă de 17 milioane de lei, prin veniturile proprii înscrise în bugetul propriu pe o perioadă de 20 de ani. Potrivit reglementărilor interne ale instiţutiei finanţatoare, orice tragere din facilitarea de credit este permisă numai după ce se adoptă o hotarare, de către Consiliul Judeţean Călăraşi, referitoare la garantarea acestui credit.

Hotărârea va fi adoptată pentru a se putea realiza o serie de investiţii publice de interes local, aşa cum au fost ele aprobate la momentul contractării împrumutului, prin Hotărârea nr. 6/2014:
• Pichet pompieri Fundulea – executie lucrări;
• Centrul Judeţean pentru Cultură şi Administraţie Publică – Barbu Ştirbei – Biblioteca judeteana ALEXANDRU ODOBESCU – execuţie lucrări de structură;
• Amenajare etaj 2, secţia Medicala, corp C, Spitalului Jud.de Urgenţă Călăraşi – execuţie lucrări C+M ;
• Extindere UPU- acces ambulanta – executie lucrari ;
• Consolidare corp F,G,H, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta si modernizare – executie lucrari;
• Dezvoltare infrastructura pentru asistenta sociala, str. Independentei/str. Bucuresti, – executie lucrari.

Potrivit, preşedintelui CJ – Răducu Filipescu, realizarea obiectivelor de investiţii depinde de adoptarea proiectului de hotărâre privind garantarea creditului, în forma şi condiţiile prezentate.

 

 

Adaugă un Comentariu

*