Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CĂLĂRAŞI: A2, DN3 şi DN3A sunt închise din cauza zăpezii, iar pe DN4 se circulă cu restricţii

CĂLĂRAŞI: A2, DN3 şi DN3A sunt închise din cauza zăpezii, iar pe DN4 se circulă cu restricţii 

Foto: www.sansanews.ro

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier a fost închis, de la ora 11:30, pe DN 3 (Bucureşti – Călăraşi) şi pe DN 3A (Lehliu – Drajna). De asemenea, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN4 (Bucureşti – Olteniţa), informează IPJ Călăraşi. În ceea ce priveşte Autostrada Soarelui, aceasta a fost închisă circulaţiei de la primele ore ale dimineţii, din cauza vizibilităţii foarte scăzute.

Pentru prevenirea oricăror evenimente nedorite pe drumurile publice, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar, iar celor aflaţi în trafic li se cere să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri care acţionează permanent pe arterele pe care se circulă îngreunat din cauza condiţiilor meteorologice.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, o singură localitate este afectată, comuna Lehliu Sat (350 de gospodăriii), însă trebuie menţionat că echipele de intervenţie lucrează la acest moment pentru remedierea  situaţiei, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În ceea ce priveşte alimentarea cu apă alimentarea cu gaze, la nivelul judeţului Călăraşi, nu se înregistrează localităţi afectate.

Judeţul Călăraşi se află până la ora 18:00 sub atenţionare meteorologică cod galben de ninsoare şi viscol. 

Adaugă un Comentariu

*