Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Falsificatorii de motorină din Dragalina nu au leac, deşi poliţiştii sunt pe urmele lor

CĂLĂRAŞI: Falsificatorii de motorină din Dragalina nu au leac, deşi poliţiştii sunt pe urmele lor 

motorina falsa

Patru bărbaţi din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, au fost astăzi săltaţi de la domiciliu, pentru a da explicaţii în faţa anchetatorilor cu privire la tranzacţiile cu motorină pe care le-au efectuat.

Potrivit IPJ Călăraşi, aceştia au racolat pe internet un bărbat de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, căruia i-au vândut, pe post de motorină, un amestec de suc şi apă. Victima a achitat 2.200 de lei pentru 540 de litri din acest „combustibil”. Tranzacţia s-a consumat pe teritoriul comunei Dragalina.

Pentru reducerea riscului de victimizare şi prevenirea înşelăciunilor, poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu devină părţi ale unor tranzacţii care le trezesc suspiciuni şi să achiziţioneze combustibil de la staţiile autorizate!

În ultimul an, poliţiştii călărăşeni au efectuat zeci de percheziţii la domiciliul unor persoane din comuna Dragalina, în sarcina cărora au dovedit săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune cu motorină falsă. Şi chiar dacă vecinii erau anchetaţi rând pe rând, cum se vede, cetăţenii din Dragalina nu au leac şi continuă să-i păcălească pe creduli.

Adaugă un Comentariu

*