Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Firmă cuprinsă de flăcări la Şoldanu! Scânteia s-a pornit de la o maşină din garaj

CĂLĂRAŞI: Firmă cuprinsă de flăcări la Şoldanu! Scânteia s-a pornit de la o maşină din garaj 

pompieri arges 3

Incendiu de proporţii la Şoldanu, judeţul Călăraşi! Pompierii militari din Olteniţa s-au luptat cu focul timp de două ore şi 20 de minute, reuşind să salveze bunuri de 4 milioane de lei. Totuşi, valoarea pagubelor se ridică la aproape 2,5 milioane de lei.

Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică a unui autoturism aflat în garajul societății, arderea propagându-se ulterior și la alte bunuri materiale aflate în apropiere, cât și la acoperișul clădirii.

Focul a distrus: 450 de metri pătrați acoperiș (învelitoare PVC), 250 de metri pătrați de tavan din scândură, rășinoase, aproximativ 200 de metri pătrați de parchet, mobilierul din două încăperi și două autovehicule: un autoturism și o autoutilitară aflate în garaj, acesta fiind parte integrantă a clădirii.

Adaugă un Comentariu

*