Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CĂLĂRAŞI: Fostul primar de Săruleşti şi patronul firmei care executa lucrări doar pe… hârtie au fost reţinuţi!

CĂLĂRAŞI: Fostul primar de Săruleşti şi patronul firmei care executa lucrări doar pe… hârtie au fost reţinuţi! 

Sursa foto: primariasarulesti.cabanova.com

Nicolae Ghedzira – fostul primar al comunei Săruleşti, din judeţul Călăraşi, şi Vlad Anghel – patronul firmei Vlad Magic SRL Călăraşi au fost reţinuţi de poliţişti pentru un prejudiciu de aproape 5,5 miliarde lei vechi şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de a fi arestaţi preventiv.

Fostul primar este acuzat că a acceptat facturi, situaţii şi centralizatoare de lucrări false, în baza cărora Primăria Săruleşti a plătit nejustificat către firma lui Vlad Anghel suma de 545.517 de lei, reprezentând lucrări neexecutate sau bunuri nelivrate şi nefolosite în investiţiile respective.

Potrivit IPJ Călăraşi, s-au dispus măsuri asiguratorii asupra bunurilor deţinute de cei doi, în cuantum de de 224.103 lei. De asemenea, în acelaşi dosar mai sunt cercetate alte trei persoane care ar fi facilitat comiterea in fracţiunilor de care sunt acuzaţi fostul primar de Săruleşti şi patronul de la Vlad Magic SRL Călăraşi.

Adaugă un Comentariu

*