Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CĂLĂRAŞI: Gorilele Elenei Udrea au agresat o bătrână la Nana. Poliţia s-a autosesizat

CĂLĂRAŞI: Gorilele Elenei Udrea au agresat o bătrână la Nana. Poliţia s-a autosesizat 

Foto: captură Antena 3

Imagini incredibile din comuna Nana, difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3. O femeie în vârstă care intenţiona să-i ceară explicaţii Elenei Udrea în privinţa terenurilor de la Nana a fost agresată şi trântită la pământ de gorilele fostului ministru al Dezvoltării. De asemenea, persoanele care au însoţit-o pe Elena Udrea în vizita în comuna Nana au atacat şi echipa Antena 3 care a surprins incidentul.

Potrivit jurnalistului Radu Tudor, atacatorul femeii este Fane Fileaţă, lider al PDL din comuna Curcani. Totodată, deputatul PMP Marin Anton a asistat impasibil la agresiunea produsă împotriva femeii, fără a interveni pentru calmarea spiritelor.

Contactat telefonic în timpul emisiunii, Anton a încercat să nege incidentul şi s-a apărat spunând că nu a văzut momentele în care femeia a fost agresată, iar echipa Antena 3 atacată şi înjurată. Deputatul PMP a precizat că doar a observat o femeie ridicându-se de jos, adăugând că pe agresor l-a văzut pentru prima dată în ziua respectivă.

Poliţia s-a autosesizat

Potrivit IPJ Călăraşi, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune.

„Din verificările efectuate până în prezent, a fost identificat F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic pe o femeie de 62 ani, din comuna Nana. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei”, se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

Adaugă un Comentariu

*