Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Hoţii de animale şi-au întins tentaculele în trei judeţe

CĂLĂRAŞI: Hoţii de animale şi-au întins tentaculele în trei judeţe 

Foto: epochtimes-romania.com

Un bărbat din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, a sesizat la Poliţie faptul că, în timpul nopţii, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în gospodăria sa, de unde i-au sustras şase bovine adulte. Prejudiciul creat a fost cuantificat la 24.000 de lei.

„Investigaţiile efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică Călăraşi, Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi Secţiei 7 Dor Mărunt, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J Giurgiu, au condus la identificarea şi recuperarea celor şase bovine, de la un abator din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, animalele fiind restituite proprietarului”, se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

La sediul abatorului au fost identificaţi şi doi bărbaţi din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, ca fiind cei care au transportat bovinele şi le-au oferit spre vânzare reprezentanţilor abatorului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea persoanelor care au comis fapta, urmând să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale.

Adaugă un Comentariu

*