Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » CĂLĂRAŞI: Împuşcături ca-n Vestul Sălbatic din cauza alegerilor!

CĂLĂRAŞI: Împuşcături ca-n Vestul Sălbatic din cauza alegerilor! 

Foto: Captură Antena 3

La Belciugatele, pe ultima sută de metri, s-au încins spiritele electorale. Doi membri PNL au intrat în război direct cu fostul primar PSD al comunei.

Se pare că scandalul cu împuşcături a pornit de la o tracasare în trafic între fostul edil al Belciugatelor, ginerele acestuia şi fratele unui consilier local PNL, care a fost blocat pe şosea tocmai când încerca să verifice cum se prezintă afişele electorale despre care auzise că ar fi fost rupte de pesedişti.

Liberalul l-a chemat în ajutor pe fratele său, care a sosit rapid la faţa locului. Discuţiile s-au aprins, căpătând note de agresivitate. Consilierul PNL ar fi aruncat cu un ou pe parbrizul social-democratului. Ginerele fostului primar, când a văzut cum curgea gălbenuşul de ou pe geamul maşinii, s-a înfuriat, a scos un pistol şi a tras trei focuri de armă spre liberal, apoi a plecat în mare grabă.

Reprezentantul PNL a declarat că nu ar fi primul act de violenţă al fostului primar pesedist, au mai existat şi alte episoade de agresivitate. Ba chiar a stat internat în spital fiind bătut cu o rangă.

„Poliţiştii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului, pentru determinarea împrejurărilor în care a avut loc incidentul produs pe raza comunei Belciugatele. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de uz de armă fără drept, urmând să fie continuate cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei”, se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

Adaugă un Comentariu

*