Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Incendiu la căminul de bătrâni din comuna Ciocăneşti

CĂLĂRAŞI: Incendiu la căminul de bătrâni din comuna Ciocăneşti 

Sursa foto: ISU Călăraşi

Noaptea-trecută, în jurul orei 02:00, pompierii călărăşeni au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la căminul de bătrâni din comuna Ciocăneşti. fusese cuprins de flăcări un dormitor folosit ca depozit, situat la etajul întâi al imobilului. Focul se manifesta mocnit şi exista riscul de extindere a arderii la camerele învecinate.

Toate cele 26 de persoane aflate în respectivul corp de clădire, persoane vârstnice şi personal de îngrijire al căminului, au fost evacuate. Patru dintre acestea au primit îngrijiri medicale, prezentând atacuri de panică.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza neglijenţei unei persoane, care a aruncat un rest de ţigară nestins în apropirea materialelor combustibile, fiind astfel posibilă aprinderea unor materiale textile.

Valoarea pagubei a fost estimată la 5.000 de lei, iar bunurile salvate se ridică la aproximativ 300.000 de lei. Pompierii au luptat cu flăcările o oră şi 25 de minute.

Adaugă un Comentariu

*