Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CONDAMNARE: 2 ani cu executare pentru că a spart contul de Facebook al fostei iubite!

CONDAMNARE: 2 ani cu executare pentru că a spart contul de Facebook al fostei iubite! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: debanat.ro)

Pedeapsă fără precedent dată de o instanţă românească pentru un bărbat care a spart contul de facebook al fostei iubite! Tribunalul Călăraşi l-a condamnat pe Marcel C., în vârstă de 42 de ani, la 2 ani de închisoare cu executare pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Totul a plecat de la fosta prietenă care l-a reclamat, imediat ce a aflat că i-a intrat în cont şi a distribuit informaţile de acolo. Bărbatul, judecat în lipsă, fiind plecat la muncă în străinătate, a făcut apel, sperând ca judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti să îi schimbre pedeapsa în amendă sau închisoare cu suspendare.

Instanţa de fond a pronunţat o condamnare de o asemenea asprime, considerând că, prin modul său de acţiune, Marcel a demonstrat că intenţiile sale au fost de a folosi informaţiile obţinute pentru a deţine în continuare controlul asupra vieţii fostei sale concubine şi pentru a o denigra.

Adaugă un Comentariu

*