Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Lecţie practică de educaţie rutieră la Şcoala Nicolae Titulescu

CĂLĂRAŞI: Lecţie practică de educaţie rutieră la Şcoala Nicolae Titulescu 

educatie rutiera calarasi

Educaţia se face începând cu cele mai fragede vârste! Plecând de la acest principiu, poliţiştii de la Serviciul Rutier au organizat o lecţie interactivă cu elevii claselor I de la Şcoala Nicolae Titulescu din municipiul Călăraşi.

Având în vedere că una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere o constituie nerespectarea regulilor privind traversarea străzii, oamenii legii le-au exemplificat copiiilor când pot purcede la această acţiune în condiţii de siguranţă.

Elevii au învăţat de asemenea că este obligatoriu să utilizeze centura de siguranţă şi care este locul pe care trebuie să-l ocupe atunci când merg cu maşina, dar şi cum şi unde pot circula cu bicicletele.

Micii cursanţi au fost foarte receptivi şi au luat parte şi la discuţiile purtate pe marginea semnificaţiei indicatoarelor rutiere ilustrate în materialele suport prezentate de poliţişti. Cei mici au arătat diverse întâmplări trăite de ei în trafic şi au adresat întrebări cu privire la urmările nerespectării regulilor de circulaţie.

educatie rutiera calarasi 1

Răspuns la CĂLĂRAŞI: Lecţie practică de educaţie rutieră la Şcoala Nicolae Titulescu

  1. vlase

    nu a fost invitat si marele sef de politie judeteana zepisi?nu de alta dar asta este specialitatea lui.

     

Adaugă un Comentariu

*