Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 24, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Leonard Doroftei, mesager al campaniei de prevenire a infracţiunilor cu violenţă

CĂLĂRAŞI: Leonard Doroftei, mesager al campaniei de prevenire a infracţiunilor cu violenţă 

leonard-doroftei-1

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii a continuat astăzi cu ziua dedicată prevenirii infracţiunilor cu violenţă. În judeţul Călăraşi, poliţiştii l-au avut alături, în comuna Dor Mărut, pe cunoscutul pugilist român Leonard Doroftei. Boxerul le-a vorbit celor prezenţi despre efectele violenţei şi le-a oferit alternative la manifestările agresive.

La rândul lor, oamenii legii au subliniat necesitatea formării unui comportament care să excludă manifestările violente. Au fost explicate, cu prioritate tinerilor, riscurile în plan juridic şi personal pe care le implică adoptarea unui comportament de tip delictual. Poliţiştii au vorbit şi despre măsurile de autoprotecţie ce trebuie adoptate pentru a nu deveni victimele infracţiunilor săvârşite cu violenţă.

La întâlnire au participat şi mai mulţi sportivi de la CSM Călăraşi, cu un demonstrativ de lupte. Finalul le-a aparţinut elevilor din localitate care au realizat o expoziţie de desene în aer liber, tema fiind „Poliţiştii, prin ochii copiilor”.

prevenire-dor-marunt

Adaugă un Comentariu

*