Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Motorină falsă! Sute de persoane au fost înşelate la Dragalina

CĂLĂRAŞI: Motorină falsă! Sute de persoane au fost înşelate la Dragalina 

motorina falsa

Poliţiştii din Călăraşi au efectuat astăzi 10 percheziţii domiciliare pe teritoriul comunei Dragalina, la locuinţele mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, şi au pus în executare şapte mandate de aducere emise pe numele suspecţilor.

Potrivit IPJ Călăraşi, aceştia identificau potenţiali clienţi, de pe site-urile de anunţuri gratuite, şi le ofereau cantităţi de motorină la preţuri cu mult sub cele practicate în staţiile de alimentare cu carburant.

CITEŞTE ŞI: „L-au momit cu motorină ieftină şi apoi l-au tâlhărit!”

Aceştia erau chemaţi în zone izolate de pe teritoriul comunei Dragalina, judeţul Călăraşi, unde cumpărau de la bănuiţi, cu titlu de combustibil, un amestec din apă, băutură răcoritoare de culoare galbenă şi o cantitate infimă de motorină.

În urma activităţilor desfăşurate astăzi, poliţiştii au ridicat, în vederea expertizării, 118 de recipiente din plastic a câte 5 sau 10 litri, care conţineau o substanţă galbenă cu miros de motorină.

CITEŞTE ŞI: „Suc cu miros de motorină! Amatorii de chilipiruri au ajuns să-şi plângă de milă la poliţie”

Pentru reducerea riscului de victimizare şi prevenirea înşelăciunilor cu acest mod de operare, poliţiştii recomandă cetăţenilor să manifeste mai multă prudenţă dacă sunt abordaţi astfel, să nu devină părţi ale unor tranzacţii care le trezesc suspiciuni şi să achiziţioneze combustibil de la staţiile autorizate!

Adaugă un Comentariu

*