Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Primăria Capitalei întinde o mână de ajutor pentru bătrâna din Dichiseni cu pensie de… 7 lei

CĂLĂRAŞI: Primăria Capitalei întinde o mână de ajutor pentru bătrâna din Dichiseni cu pensie de… 7 lei 

Foto: Adevarul

Pentru pensionara din comuna Dichiseni, care trăieşte cu 7 lei pe lună, începe să răsară soarele. Directorul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Capitalei îi întinde o mână de ajutor. Cosmina Niculescu a început deja să strângă bani şi alimente pentru a veni la Călăraşi să-i facă o bucurie bătrânei.

„Mda..România, te iubesc… Mi-a trimis cineva asta, rugându-mă să ajut. Prima mea reacţie a fost că sunt şi în Bucureşti destui amărâţi de ajutat. După un timp, m-am răzgândit şi m-am gândit că putem ajuta, totuşi. Aşa ca am găsit nişte prieteni care vor dona alimente şi lemne de foc, iar joi vom merge să le ducem doamnei şi să încercăm să o aducem la Bucureşti pentru tratamentul rănii de la picior. Doritorii de a ajuta şi de a merge cu noi, mândri ca sunt romani, let me know…”, a scris Cosmina Nicolescu, pe pagina sa de socializare, după ce a citit pe adevarul.ro povestea impresionantă a bătrânei care are pensie de 7 lei.

Directorul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială spune că a reuşit să mobilizeze câţiva oameni de bine şi a strâns bani pentru Elena Smâdu.

„Vom veni cu alimente neperisabile, cu bani şi lemne de foc, dar şi cu feşe, pasamente şi medicamente. De asemenea, mi se pare foarte important să o putem duce la medic pentru a-i îngriji rana de la picior”, a spus Cosmina Nicolescu, impresionată de drama prin care trece bătrâna.

Sursa: Adevarul

Adaugă un Comentariu

*