Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Poliţiştii i-au prins pe cei cinci tâlhari de la Gurbăneşti

CĂLĂRAŞI: Poliţiştii i-au prins pe cei cinci tâlhari de la Gurbăneşti 

perchezitii diicot

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus, la data de 15 septembrie 2015, măsura reţinerii a cinci persoane, dintre care trei femei şi doi bărbaţi, cu vârste între 19 şi 47 ani, din municipiul Bucureşti, bănuiţi că au comis o infracţiune de tâlhărie, în cursul lunii iulie, pe teritoriul comunei Gurbăneşti, judeţul Călăraşi.

În fapt, în noaptea de 26/27 iulie 2015, doi dintre suspecţi, având feţele acoperite, au pătruns în locuinţa recent cumpărată de doi tineri din Bucureşti, pe care i-au imobilizat şi deposedat de obiecte de uz caznic şi personal şi de un autovehicul. Ieri, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, pe teritoriul municipiului Bucureşti, fiind puse în executare şase mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii. Oamenii legii au recuperat, cu această ocazie, o parte însemnată din prejudiciu, respectiv autoturismul sustras şi obiecte electrocasnice.

În continuarea probatoriului administrat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui C. Andreea, de 28 ani, R. Cosmin, de 23 ani, M. Mihai, de 19 ani, A. Ioana, de 19 ani, şi M. Ioana, 47 ani, toţi din municipiul Bucureşti. Persoanele bănuite de tâlhărie au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând a fi prezentate astăzi Judecătoriei Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*