Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Proiect pentru tinerii care nu sunt încadraţi pe piaţa muncii

CĂLĂRAŞI: Proiect pentru tinerii care nu sunt încadraţi pe piaţa muncii 

ADR Sud Muntenia 1

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat, în data de 12 martie, un focus grup pentru tinerii din judeţul Călăraşi, care în prezent nu sunt încadrați pe piața forței de muncă și nu urmează cursuri de instruire și formare profesională.

Scopul întâlnirii a fost de a identifica problemele pe care tinerii le întâmpină în integrarea lor pe piaţa forţei de muncă şi de a le facilita accesul în programe educaționale sau de formare profesională, cu accent pe aspectele motivaționale.

„Sperăm ca activitatea noastră să constituie un exemplu sau chiar un început pentru ceea ce intenţionaţi să realizaţi în viitor. În acest sens, vreau să vă propun o soluţie mult mai practică – poate sunteţi interesaţi să învăţaţi să scrieţi o cerere de finanţare, să aflaţi cum puteţi construi un proiect, astfel încât să obţineţi fonduri nerambursabile europene. Aşadar, special pentru voi, în cadrul acestui proiect, lansăm un concurs de scriere de cereri de finanţare, pe care le vom premia”, a precizat Liviu Muşat – directorul ADR Sud Muntenia.

ADR Sud Muntenia 2

Adaugă un Comentariu

*