Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: S-a urcat la volan şi băut, şi drogat, şi fără permis! Acum se află după gratii!

CĂLĂRAŞI: S-a urcat la volan şi băut, şi drogat, şi fără permis! Acum se află după gratii! 

droguri

Tribunalul Călăraşi a dispus, astăzi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bucureştean în vârstă de 34 de ani, care a fost depistat pe Autostrada Soarelui conducând cu viteză excesivă şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe psihoactive. Tânărul nu deţinea permis de conducere şi era însoţit de un prieten în vârstă de 23 de ani.

În maşină, poliţiştii au găsit un recipient din sticlă ce conţinea 12 grame de cannabis, o pipă cu fragmente de drog şi un cântar de precizie. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Călăraşi. Aceştia au stabilit că cei doi bărbaţi ar fi consumat băuturi alcoolice și droguri de risc pe Litoral, iar apoi ar fi plecat spre municipiul București.

În urma efectuării analizelor toxicologice asupra mostrelor de sânge recoltate de la cel care a condus mașina, s-a constatat că avea o alcoolemie de 2,60 g/l alcool pur în sânge. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi sub influenţa unor substanţe psihoactive şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Adaugă un Comentariu

*