Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Şase oameni au murit după ce-au băut alcool contrafăcut! Vânzătorul a ajuns după gratii

CĂLĂRAŞI: Şase oameni au murit după ce-au băut alcool contrafăcut! Vânzătorul a ajuns după gratii 

alcool si tigari

Poliţiştii călărăşeni au reţinut astăzi un bărbat de 48 de ani, din comuna Dragalina, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse. Cel în cauză a vândut, la începutul lunii ianuarie, alcool metilic către mai multe persoane din localitate. Şase dintre acestea au decedat, iar alte trei au suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de mâine, Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, poliţiştii vor solicita sesizarea instanţei de judecată, în vederea emiterii unui mandat de arestare în lipsă, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pe numele altui bărbat, de 41 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, de la care ar fi fost procurat alcoolul metilic.

Adaugă un Comentariu

*