Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Spărgători de maşini, băgaţi după gratii pentru 30 de zile

CĂLĂRAŞI: Spărgători de maşini, băgaţi după gratii pentru 30 de zile 

Fotot: media.realitatea.net

Poliţiştii călărăşeni au identificat doi tineri, bănuiţi de spargerea a trei autoturisme, pe teritoriul municipiului Călăraşi, şi a unei locuinţe din comuna Cuza Vodă. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate în urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele acestora.

„Investigaţiile efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au condus la identificarea şi reţinerea lui P. Florin, de 27 ani, din comuna Grădiştea, şi lui A. Ionuţ, de 23 ani, din municipiul Călăraşi, persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

Cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, poliţiştii au efectuat, în baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată, cinci percheziţii domiciliare pe teritoriul municipiului Călăraşi şi a localităţilor Cuneşti, comuna Grădiştea, şi Tonea, comuna Modelu.

„În urma acestor activităţi desfăşurate, au fost recuperate mai multe bunuri cu privire la care există suspiciunea că au fost sustrase dintr-o locuinţă din comuna Cuza Vodă şi din trei autovehicule din municipiul Călăraşi, în perioada 08 – 18 aprilie a.c.”, potrivit IPJ Călăraşi.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de persoanele bănuite de comiterea furturilor, A. Ionuţ şi P. Florin.

Aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Călăraşi, care a emis pe numele celor doi bărbaţi mandate de arestare pentru 30 de zile, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Adaugă un Comentariu

*