Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Striviţi sub zid! Un muncitor a murit, altul este internat în spital. FOTO

CĂLĂRAŞI: Striviţi sub zid! Un muncitor a murit, altul este internat în spital. FOTO 

pompieri calarasi 2

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi unul a fost grav rănit, în ultimele 24 de ore, ca urmare a unor evenimente ce au necesitat intervenţia militarilor ISU „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

În comuna Perişoru, sat Tudor Vladimirescu, un bătrân de 64 de ani a fost găsit carbonizat după ce un incendiu violent i-a cuprins locuinţa. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că focul a izbucnit din cauza suprasolicitării sobei şi căderii jarului peste materialele textile aflate în imediata apropiere.

Câteva ore mai târziu, un alt eveniment tragic s-a produs în municipiul Călăraşi, pe strada Stadionului. Doi bărbaţi au fost surprinşi sub un perete în timp ce participau la demolarea unui imobil dezafectat. Echipajele de descarcerare au acţionat cu operativitate, însă pentru un tânăr de 36 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost scos mort de sub dărâmături,mprezentând leziuni foarte grave în zona capului. Celălalt muncitor, un bărbat de 51 de ani, a fost transportat la spital cu traumatisme multimple la nivelul membrelor inferioare. Anchetatorii urmează să stabilească clar împrejurările în care s-a produs tragedia. Alte două persoane care participau la demolări au scăpat nevătămate.

pompieri calarasi 3 pompieri calarasi 1 ambulanta smurd

Adaugă un Comentariu

*