Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CĂLĂRAŞI: Un mort şi trei răniţi, după ce un autocar a lovit un autocamion pe A2

CĂLĂRAŞI: Un mort şi trei răniţi, după ce un autocar a lovit un autocamion pe A2 

accident autocar 1

Grav accident de circulaţie, în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, la km 68, pe teritoriul localităţii Lehliu Gară, sens de mers Constanţa-Bucureşti! Un autocar în care se aflau nouă persoane a intrat în coliziune cu un autocamion cu remorcă.

Şoferul de rezervă a decedat, iar trei femei, două dintre ele însărcitate, au fost transportate de urgenţă la spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. Celelalte cinci persoane aflate în autocar nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului, fiind în afara oricărui pericol.

După cinci ore, la 09:45, calea II a Autostrăzii Soarelui a fost redată circulației rutiere, după ce au fost degajate autovehiculele implicate în accident.

accident autocar 2

„La scurt timp după anunțarea accidentuilui, în urma analizării situaţiei şi a complexităţii accidentului, inspectorul şef al I.S.U. Călăraşi – colonel Popa Daniel Gheorghe a luat hotărârea aplicării Planului Roşu de intervenţie la nivelul judeţului Călăraşi, iar ulterior s-a deplasat la locul accidentului și a preluat conducerea operaţiunilor de intervenţie.

Prefectul judeţului Călăraşi – Iacob George a fost, de asemenea, prezent la această intervenţie complexă, la care au participat forţe şi mijloace din două secții de pompieri ale ISU Călăraşi și o autospecială SMURD cu medic din Bucureşti”, ne-a precizat plutonier adjutant Ovidiu Ştefan Tătăranu – purtător de cuvânt ISU Călăraşi.

Sursa foto: ISU Călăraşi

accident autocar 3

Adaugă un Comentariu

*