Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Calea Domnească se asfaltează în ritm susţinut, spre mulţumirea şoferilor

Calea Domnească se asfaltează în ritm susţinut, spre mulţumirea şoferilor 

Până la sfârşitul acestei săptămâni, promite primarul Gabriel Boriga şi o demonstrează în teren stadiul lucrărilor, va fi definitivată investiţia de reasfaltare şi modernizare a tronsonului de drum Halta Teiş – Piaţa Bărăţiei.

„Este un obiectiv de importanţă vitală pentru traficul rutier al municipiului Târgovişte. L-am început în acest an, după îndelungi contestaţii şi, iată, acum se văd şi rezultatele finale ale unei lucrări care, pentru mine, este etalon despre cum trebuie să se lucreze în oraş.

Pentru prima dată, la Târgovişte, se asfaltează cu un repartitor care are o anvergură de 6 metri. Asta înseamnă o calitate şi o densitate a asfaltului care îi vor permite o rată de viaţă mult mai îndelungată şi care vor ajuta la creşterea garanţiei acestei lucrări, care este oricum de 5 ani.

În urma vizitelor în teren, vă pot spune însă că, 7-8 ani de zile, nu va avea ce să se întâmple aici. Se asfaltează în ritm susţinut şi, până la sfârşitul acestei săptămâni, vom finaliza toată zona cuprinsă între Halta Teiş şi sensul giratoriu de la Finanţele Publice, turnând practice cele două straturi de asfalt.

De săptămâna viitoare, începem să punem asfalt pe tronsonul dintre Poarta Bucureşti şi Ienăchiţă Văcărescu”, spune primarul Gabriel Boriga.

Adaugă un Comentariu

*