Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » CAMPANIE: Cauţi un loc de muncă? Pune CV-ul tău la Primăria Giurgiu şi ajunge la angajatori!

CAMPANIE: Cauţi un loc de muncă? Pune CV-ul tău la Primăria Giurgiu şi ajunge la angajatori! 

someri

Primăria Municipiului Giurgiu a demarat, miercuri – 14 ianuarie 2015, sub titulatura „Cauţi un loc de muncă? Pune CV-ul tău aici”, o campanie menită să vină în sprijinul persoanelor care vor să se angajeze.

Demersul este sprijinit de mai multe instituţii din oraş, prin amplasarea unor urne speciale, în diferite locuri de interes public, în vederea creării unei baze de date: Primăria Giurgiu, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, Direcţia de Asistenţă Socială (Giurgiu Nord), Cantina de Ajutor Social, casieriile Apa Service şi Financiar Urban (Piaţa Centrală), Centrul Cultural „Ion Vinea”. De asemenea, persoanele care vor să fie înscrise în baza de date a municipalităţii pot depune CV-urile şi în format electronic, la adresa: locdemuncagr@gmail.com.

Finalitatea acestei campanii va consta, cum spuneam, în crearea unei baze de date cu CV-urile persoanelor aflate în căutarea unui loc de m uncă, pe care Primăria Giurgiu o va pune la dispoziţia tuturor investitorilor interesaţi.

Adaugă un Comentariu

*