Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » CAMPANIE DE INFORMARE PNDR în comunele Comișani, Cândești și Ulmi

CAMPANIE DE INFORMARE PNDR în comunele Comișani, Cândești și Ulmi 

pndr

În judeţul Dâmbovița, în luna septembrie, caravana de informare PNDR va fi prezentă în localităţile Comişani, Cândeşti şi Ulmi.

Informațiile oferite se vor axa pe consilierea și sprijinul oferit beneficiarilor pentru derularea proiectelor pe care le implementează. Mai precis promotorii care activează în cadrul campaniei, vor comunica beneficiarilor și publicului participant informaţii privind:
– respectarea obligaţiilor contractuale şi evitarea neregulilor sau a fraudelor, cu evidenţierea clară a posibilelor consecinţe şi penalităţi;
– realizarea şi respectarea graficului de eşalonare al plăţilor efectuate prin PNDR;
– aspecte ale întocmirii şi respectării declaraţiei de cheltuieli;
– derularea procesului de achiziţie a bunurilor, serviciilor şi lucrărilor;
– posibilităţile de dezvoltare durabilă a mediului rural

De asemenea, evenimentele programate îi vor pregăti pe cei interesați în a-și dezvolta spiritul antreprenorial, atât de necesar pentru derularea proiectelor europene și vor putea informa publicul despre ultimele noutăți legate de finanțarea agriculturii și dezvoltării rurale în România.

Obiectivul principal al Campaniei de Informare „PNDR VINE ÎN SATUL TĂU” este creșterea indicelui de absorbție efectivă și corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR, în sensul creșterii gradului de acuratețe și corectitudine a întocmirii cererilor de plată, precum și a cererilor de finanțare.

Adaugă un Comentariu

*