Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » CAMPANIE: Donează 1 leu şi copiii săraci vor merge la grădiniţă!

CAMPANIE: Donează 1 leu şi copiii săraci vor merge la grădiniţă! 

gradinita IL Caragiale 5

În perioada 1 septembrie – 4 octombrie, Asociația OvidiuRo și Carrefour derulează o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini copiii din medii defavorizate să meargă zilnic la grădiniță – primul pas către școală si către un viitor mai bun prin educație. Timp de o lună, clienții pot alege să doneze un leu la casa de marcat, în toate cele 28 de hipermarket-uri Carrefour din întreaga țară.

Acțiunea face parte din campania de conștientizare cu privire la importanța educației preșcolare – Fără educație, visurile dispar – desfășurată în acestă toamnă de OvidiuRo și partenerii săi și are ca beneficiari copiii săraci din programul „Fiecare Copil în Grădiniță”.

Elementul cheie al programului sunt tichetele sociale în valoare de 50 de lei pe lună, condiționate de prezență, care ajută părinții săraci să le asigure copiilor gustarea zilnică. Dintre toți copiii care au beneficiat de program, 98% s-au înscris la școală, iar 64% continuă să aibă prezență bună și foarte bună. Astăzi, programul este implementat în 43 de comunităţi din 11 judeţe şi susţine 2.400 de copii.

afis ovidiuRO

Adaugă un Comentariu

*