Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » CAMPANIE: Lidl şi Poliţia Rutieră îi învaţă pe copii să fie pietoni exemplari!

CAMPANIE: Lidl şi Poliţia Rutieră îi învaţă pe copii să fie pietoni exemplari! 

concurs lidl

Sâmbătă – 19 septembrie 2015, începând cu ora 10:00, în parcările magazinelor Lidl, se dă startul celei de-a treia ediţii a concursului „Verde la educaţie pentru circulaţie”, prin care se urmăreşte conștientizarea de către cei mici a importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație şi implicit reducerea numărului accidentelor rutiere în care sunt implicați, cu vinovăţie, copiii.

Vezi lista magazinelor Lidl participante!

Lecția de educație rutieră debutează printr-o secțiune teoretică, prin intermediul căreia cei mici vor afla toate informațiile legate de semnele de circulație, dar și care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când se angajează în traversarea străzii. Ulterior, copiii vor fi invitați să aplice cele învățate, în cadrul unui orășel miniatural.

La finalul concursului, participanţii vor fi felicitaţi şi premiaţi de organizatori: Poliţia Română şi Lidl.

„Continuăm campania de responsabilizare a copiilor, dar şi a părinţilor deopotrivă, pentru a trage un semnal de alarmă asupra riscului la care sunt expuşi cei mici atunci când circulă singuri pe stradă, fără a cunoaşte regulile de circulaţie. Faptul că numărul accidentelor rutiere în care au fost implicaţi copiii a scăzut ne demonstrează că eforturile noastre pot aduce rezultate încurajatoare. Toţi cei care doresc să participe la acest curs interactiv, susţinut de către reprezentanţii Poliţiei Rutiere Române, sunt aşteptaţi în parcarea oricărui magazin Lidl din ţară”, au declarat responsabilii Lidl România.

Adaugă un Comentariu

*