Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CAMPANIE: Nicio şcoală fără icoane, nicio bibliotecă şcolară fără Biblie!

CAMPANIE: Nicio şcoală fără icoane, nicio bibliotecă şcolară fără Biblie! 

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviştei

Arhiepiscopia Târgoviştei derulează în această perioadă o campanie ce are în vedere dotarea fiecărei biblioteci şcolare cu Sfânta Scriptură şi cărţi religioase, dar şi cu câte o icoană pentru fiecare sală de curs, pentru ca tânăra generaţie să poată aprofunda identitatea noastră creştină românească, prin intermediul valorilor evanghelice.

Acţiunea pastoral-misionară „Nicio şcoală fără icoane, nicio bibliotecă şcolară fără Biblie” îi implică pe toţi preoţii de la parohiile din judeţ şi este parte integrantă a manifestărilor ce au loc cu ocazia „Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox” în Patriarhia Română.

3 Răspunsuri la CAMPANIE: Nicio şcoală fără icoane, nicio bibliotecă şcolară fără Biblie!

 1. Cocuta

  Dar de calculataoare, tablite, manuale scolare a auzit biserica? Ce facem cu cei ce au alte religii sau cu cei ce vor din nou sa vada in scoli atarnate pe pereti chipurile surazatoare ale conducatorilor iubiti? Halal Romanie! Vai de tanara generatie ce este inuman sacrificata! Ofera biserica locuri de munca in schimbul icoanelor si bibliilor?

   
 2. cristina

  Perfect adevarat , doamna Cocuta . Dupa cum evolueaza ifosele familei ghiolbanis , in curand le vom vedea chipurile hidoase ranjind pe peretii scolilor si copiii vor scanda :”Stima noastra si mandria , klaun werner,Romania ! Nea Nicu si tanti Leana erau frumosi comparativ cu astia doi ,erau romani si iubeau tara noastra .
  .

   
 3. borris

  O idee de rahat. Biserica ne-ar vrea inapoi in Evul Mediu, prosti si needucati ca sa ne poata parazita mai eficient.

   

Adaugă un Comentariu

*